Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

View previous topic View next topic Go down

Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  ajaxs88 on Tue Oct 28, 2008 10:39 am

Mesyuarat agung KWHAM kali ni ada pemilihan kan? So siapa line-up AJK baru ye?

Bukan nak suruh kempen.. cuma kalau kita bincang2 dulu sebelum mesyuarat agung rasanya lagi bagus drpd "main cekup" jer nanti!! my 2 cents la.. what say u??
avatar
ajaxs88

Posts : 21
Join date : 2008-10-25

View user profile

Back to top Go down

Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  Siti Mazita & Rahim on Tue Oct 28, 2008 2:46 pm

Ita setuju apa kata Ajak tu.... dari sekarang dah boleh buat pencalonan...supaya pada hari tersebut tak le kelam kabut.... So bolehle fikir2 & cadangkan... keputusan adalah pada mesyuarat tersebut.

Ita nak buat cadangan ni....Tn Hj Sharif sebagai Pengerusi,..... ada bantahan atau sokongan tak???? .

Siti Mazita & Rahim

Posts : 10
Join date : 2008-10-28
Age : 47
Location : Loji Air Bukit Badong Fasa 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  ajaxs88 on Tue Oct 28, 2008 3:32 pm

Tn Hj Sharif okay jugak.. lagi pun senang Pengerusi yg base kat kg.. tapi Pengerusi skrg (Abg Khairi) dari keluarga arwah Hj Salamun jugak!! Smile keluarga lain kena amik turn plak kot!! Smile
avatar
ajaxs88

Posts : 21
Join date : 2008-10-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  Siti Mazita & Rahim on Thu Oct 30, 2008 10:21 pm

Ramai sebenarnya yang layak jadi pengerusi KWHAM ni......kalau daripada induk yang lain Surprised , Saudara Abdul Rahim Bin Selamat, dengar-dengarnya sekarang ni di dah tinggal kat kg gak tu...

Ita berharap Sdr. Nanang (Sumardi Maulan) akan terus memegang jawatan Bendahari KWHAM.....

Untuk jawatan s/usaha, Ajak adalah calon yang amat sesuai.... sesuai sangat tu......apa kata ahli yg lain...senyap je...

Start tahun ni Ita nak jadi ahli biasa je..... bukan tak sudi, tapi bagi la...peluang kat ahli yang lain. hi hi Smile Smile Smile perasan la pulak ita ni....

Siti Mazita & Rahim

Posts : 10
Join date : 2008-10-28
Age : 47
Location : Loji Air Bukit Badong Fasa 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  ajaxs88 on Mon Nov 03, 2008 12:00 pm

Siti Mazita & Rahim wrote:Ramai sebenarnya yang layak jadi pengerusi KWHAM ni......kalau daripada induk yang lain Surprised , Saudara Abdul Rahim Bin Selamat, dengar-dengarnya sekarang ni di dah tinggal kat kg gak tu...

Ita berharap Sdr. Nanang (Sumardi Maulan) akan terus memegang jawatan Bendahari KWHAM.....

Untuk jawatan s/usaha, Ajak adalah calon yang amat sesuai.... sesuai sangat tu......apa kata ahli yg lain...senyap je...
Start tahun ni Ita nak jadi ahli biasa je..... bukan tak sudi, tapi bagi la...peluang kat ahli yang lain. hi hi Smile Smile Smile perasan la pulak ita ni....

err.. saya pun nak jadi ahli biasa jer.. tak tertanggung amanah org nanti!! hehe..

btw, Kak Ita.. kita berdua ajer ke yg masuk Forum ni? hehe..
avatar
ajaxs88

Posts : 21
Join date : 2008-10-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  fifidada&co on Thu Jan 01, 2009 8:45 pm

Salam...
TAHNIAH kepada EN MA'AROF B HJ SALAMUN di atas kejayaan menjawat jawatan pengerusi KWHAM.. Semoga keluarga ini bertambah makmur, subur, "GUYUP LAN RUKUN" cheers
avatar
fifidada&co

Posts : 10
Join date : 2008-12-30
Age : 38
Location : Teluk Intan

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  ajaxs88 on Mon Jan 12, 2009 1:30 pm

Tak kena kat Hj Syarif dapat kat Abag Tam (Maarof) plak!! Smile Tahniah!!

ps: Harap2 akan ada satu sub-comittee utk looking-into cyber komuniti ni.. insyaAllah..
avatar
ajaxs88

Posts : 21
Join date : 2008-10-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  jaisjun on Mon Jan 12, 2009 5:35 pm

Tahniah sdra. Maarof,

Semuga sdra akan menerajui KWHAM dan membawa kelainan dan pembaharuan sepanjang kepimpinan sdra.

Dah jadi Pengerusi kena rajin2 buka Yahoo!Groups dan Forum KWHAM, banyak komen dan cadangan dari ahli ....Kena respond tau...

jaisjun

Posts : 6
Join date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  fifidada&co on Wed Jan 14, 2009 10:53 pm

Salam...
Betui tu, tp saya rasa dlm forum lebih mesra sikit. Senang nak tgk topik. Tp kena promosi lebih lagi supaya lebih ramai dan meriah!!
"THE MORE, THE MERRIER!!"
avatar
fifidada&co

Posts : 10
Join date : 2008-12-30
Age : 38
Location : Teluk Intan

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  fifidada&co on Wed Feb 04, 2009 10:54 pm

Salam semua...
Sunyi je warung kopi. Kena hebah+hebohkan lg forum nih.
avatar
fifidada&co

Posts : 10
Join date : 2008-12-30
Age : 38
Location : Teluk Intan

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  jaisjun on Thu Feb 05, 2009 1:10 pm

Warong kopi dah sunyi, kegawatan ekonomi...tak mampu ngah ngeteh di warung....

jaisjun

Posts : 6
Join date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  fifidada&co on Thu Feb 12, 2009 11:39 pm

Salam,
Tgh ekonomi melecet nih, mmg elok luangkan masa bersama keluarga. Paling koman pun 'glenter' dpn tiwi. Kesian kat org yg terpaksa berhenti kerja. Kalau layak ajar JQAF (Jawi Al-quran Arab Fardu Ain), dgr cerita ada walk-in interview di Intitut2 Perguruan. Boleh le try keje gomen.
avatar
fifidada&co

Posts : 10
Join date : 2008-12-30
Age : 38
Location : Teluk Intan

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa Pengerusi Baru KWHAM?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum