Salam perkanalan

View previous topic View next topic Go down

Salam perkanalan

Post  Fairuz86 on Mon Feb 09, 2009 10:30 pm

Saya Fairuz Azhar Zainal Abidin.....
Umur 23thn...
Anak kedua Zainal Abidin dan Norhashimah Salamun
Sekarang Sedang belajar di Uitm Shah Alam...Ambil Jurusan Landscape Architecture....
Dah cukup dah kot.....
Nanti kalau nak mintak tolong designkan halaman rumah,sekolah ke, ape2 la......this person is available!
avatar
Fairuz86

Posts : 3
Join date : 2009-02-09
Age : 31
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkanalan

Post  jaisjun on Tue Feb 10, 2009 9:35 am

Sdra. Fairuz,

Selamat berforum.

Wak nasihatkan, kalau nak belajar mesti bersungguh-sungguh hingga berjaya. Kita buktikan ahli KWHAM adalah yang terbaik dalam segenap bidang. Selamat berjaya.

Haji Mohamad Jais

jaisjun

Posts : 6
Join date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkanalan

Post  fifidada&co on Thu Feb 12, 2009 11:24 pm

Salam SETUJU!!
Lagi banyak kita belajar, Lagi banyak yg kita tak tahu. Fairus kalau buat lanskap ada special price kowt...
Selamat berforum...
avatar
fifidada&co

Posts : 10
Join date : 2008-12-30
Age : 38
Location : Teluk Intan

View user profile

Back to top Go down

re balas....

Post  Fairuz86 on Tue Mar 24, 2009 3:49 am

Disebabkan saya x berkerja lagi......
jd kalau nak design tu.....free je.....
sebab blaja pun x abis lagi.....
tp kalau dah kerja nanti.....
ad la hargenya kalau design landskap tu.....
avatar
Fairuz86

Posts : 3
Join date : 2009-02-09
Age : 31
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkanalan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum